L'AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS APROVA UNA PROPOSTA D'EL PI PERQUÈ ES FACI PÚBLIC EL PLA DE CONTINGÈNCIA DE REE A MENORCA

L'AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS APROVA UNA PROPOSTA D'EL PI PERQUÈ ES FACI PÚBLIC EL PLA DE CONTINGÈNCIA DE REE A MENORCA

L’AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS APROVA UNA PROPOSTA D’EL PI PERQUÈ ES FACI PÚBLIC EL PLA DE CONTINGÈNCIA DE REE A MENORCA

També s'han aprovat altres iniciatives d'El Pi per millorar el nivell de transparència municipal i per a l'adhesió a la central de contractació de la FELIB

30 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Sant Lluís ha aprovat, a proposta del grup municipal d'El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, sol·licitar que es faci públic el pla de contingència de Red Eléctrica Española que havia d'estar en vigor a Menorca des que el cable elèctric amb Mallorca va quedar en desús.

La proposta presentada pel regidor d'El Pi Llorenç Carretero és que aquest pla i totes les possibles modificacions que hagi sofert puguin ser totalment públics per a totes les administracions menorquines.

REE i el Govern van anunciar el passat mes de gener aquest pla com a mesura per garantir el subministrament energètic sense panes. Segons Carretero, «és evident que, malgrat el que van assegurar fa gairebé un any l'empresa i l'executiu autonòmic, aquest pla de contingència no va servir per evitar la pana soferta a Menorca el mes passat i necessitam garanties que no es pugui repetir una situació semblant abans de tenir el nou cable submarí entre Mallorca i Menorca».

El Ple de l'Ajuntament de Sant Lluís també va aprovar ahir vespre dues mocions més d'El Pi. Una per a l'adhesió del consistori a la Central de Contractació de la FELIB (Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears) i una altra per millorar el nivell de transparència municipal amb la publicació immediata de tots els acords municipals a la pàgina web de l'Ajuntament perquè puguin ser consultats fàcilment per la ciutadania.

Tanca