L'AJUNTAMENT DESTINARÀ 6.000€ A ELIMINAR LES BARRERES ARQUITECTÒNIQUES DEL MUNICIPI

L'AJUNTAMENT DESTINARÀ 6.000€ A ELIMINAR LES BARRERES ARQUITECTÒNIQUES DEL MUNICIPI

L’AJUNTAMENT DESTINARÀ 6.000€ A ELIMINAR LES BARRERES ARQUITECTÒNIQUES DEL MUNICIPI

És la primera vegada que el consistori dedica una partida pressupostària a tal efecte. El projecte, ja iniciat, tendrà un termini d'execució a desembre de 2016 i es preveu destinar una altra partida per al pròxim exercici per finalitzar les obres. L'objectiu és millorar l'accessibilitat i eliminar obstacles d’aceres i voravies.

16 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de Ses salines destinarà la quantitat de 6.000 € a eliminar les barreres arquitectòniques del municipi per tal de garantir l'accessibilitat a aceres i voravies de ses Salines i de la Colònia de Sant Jordi.

Segons ha explicat el regidor de Brigada i Manteniment, Tolo Salvà, “és la primera vegada que s'ha destinat una partida específica a tal efecte dins els pressuposts de l’Ajuntament i esperam poder habilitar una nova partida per al pròxim exercici amb la intenció d'executar les obres en la seva totalitat”.

“Hi ha moltes aceres que necessiten que es rebaixin per tal de garantir la fàcil accessibilitat de cotxets de nins petits, cadires de rodes, gent major i en general, persones amb mobilitat reduïda. Volem posar a l'abast de tots els ciutadans les eines necessàries per garantir la comoditat i seguretat dels vianants”, ha dit Salvà.

Projecte ja iniciat

El projecte d'eliminació de barreres arquitectòniques al municipi de ses Salines ja ha tingut els seus primers efectes en eliminar el pal d'electricitat del carrer Sol i Lluna de la Colònia, i la possibilitat de dur a terme en el mínim de temps possible el soterrament dels pals de llum i telefonia a l'Avinguda Marquès Palmer i casc antic de la Colònia.

“La intenció es tornar pressupostar aquesta partida a l'any 2017 per seguir amb aquestes mesures que creim que seran molt beneficioses pel municipi i milloraran la qualitat de vida dels ciutadans amb mobilitat reduïda”, conclou el regidor.

Tanca