L'APOSTA MUNICIPALISTA D'EL PI DEFINEIX EL VOT FAVORABLE ALS PRESSUPOSTS DEL CONSELL DE MALLORCA

L'APOSTA MUNICIPALISTA D'EL PI DEFINEIX EL VOT FAVORABLE ALS PRESSUPOSTS DEL CONSELL DE MALLORCA

L’APOSTA MUNICIPALISTA D’EL PI DEFINEIX EL VOT FAVORABLE ALS PRESSUPOSTS DEL CONSELL DE MALLORCA

  • La formació ha aconseguit que pel proper exercici s'augmentés la inversió i els ajuts en projectes de millora per als ajuntaments

18 de novembre de 2017

El Grup d'El Pi–PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell de Mallorca votarà a favor dels Pressupostos Generals del Consell de Mallorca per l'exercici del 2018 en aconseguir que s'incrementi la inversió per als ajuntaments. La formació ha tancat un acord amb l'equip de govern per incloure una relació de propostes de caràcter municipalista que se centren bàsicament en la millora de la xarxa viària, mobilitat, serveis socials i patrimoni històric.

En concret, i després de les negociacions d'El Pi, en els comptes pel 2018 s'han inclòs actuacions i millores a municipis com Artà, Andratx, Ariany, Costitx, Inca, Porreres, Manacor i sa Pobla entre d'altres per valor de més de set milions d'euros. El portaveu d'El Pi al CIM, Toni Pastor, ha comentat que "des d'El Pi hem fet molta feina al darrer any i en aquests comptes també es recullen les peticions que vam presentar a través de mocions i que van ser aprovades en el seu dia".

En aquest sentit, Pastor, ha puntualitzat que "la nostra prioritat és treballar per millorar Mallorca, els seus pobles, escoltant les peticions de la gent i que això es reflecteixi a les institucions". Segons Pastor, "aquests són uns pressupostos marcadament municipalistes, entre d'altres augmenten en cinc milions i mig les ajudes a ajuntaments del Departament de Desenvolupament Local i es destinen quatre milions d'euros a instal·lacions esportives, inexistents als anteriors pressupostos”.

Tot i això, el portaveu d'El Pi–PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al CIM ha volgut deixar clar que "el nostre vot serà favorable però no és cap brindis al Sol". Pastor ha comentat que "seguirem ben d'aprop el compliment d'aquests projectes i iniciatives pactades. Així com la gestió en general de tots els departaments de la institució".

Tanca