L'EQUIP DE GOVERN DE SANTANYÍ VOTA CONTRA LA PROTECCIÓ DEL MONUMENT "ES FORTÍ"

L'EQUIP DE GOVERN DE SANTANYÍ VOTA CONTRA LA PROTECCIÓ DEL MONUMENT "ES FORTÍ"

L’EQUIP DE GOVERN DE SANTANYÍ VOTA CONTRA LA PROTECCIÓ DEL MONUMENT “ES FORTÍ”

L'Equip de Govern va votar en un Ple extraordinari en contra d'instar al Consell Insular de Mallorca per a protegir de l'ús privatiu i lucratiu del monument "Es Fortí" un bé catalogat de patrimoni del municipi. 

23 de novembre de 2016

Tots els regidors de l'oposició, inclosa la regidora Cristina Coll que al Plenari es va abstendre, signaren una moció demanant que, a la vista d'un informe favorable a un projecte presentat a l'Ajuntament d'activitat de bar i celebració d'esdeveniments a implantar a la planta baixa d'Es Fortí, que s'aturés l'expedient i s'instàs al Consell Insular a que es rebutgi qualsevol iniciativa o projecte que contempli un ús privat i lucratiu del monument “Es Fortí”.

D'aquesta manera, els regidors a l'oposició consideren que aquest edifici emblemàtic sí a d'estar a disposició de la ciutadania però sempre amb fins benèfics i d'interés culturals i no perquè un particular se'n pugui lucrar.

"És totalment inexplicable que l'Equip de Govern voti en contra de protegir i preservar aquest edifici. I encara més estrany, per dir-ho d'alguna manera, que una de les regidores signants s'abstengui" han comentat des de l'oposició.

 

Imatge: Diari Última Hora.

 

Tanca