L'EQUIP DE GOVERN DEL CONSELL DE MALLORCA VOTA EN CONTRA DE DOTAR, TAL COM RECLAMAVA EL PI, D'UN MAJOR MUNICIPALISME ELS PRESSUPOSTS

L'EQUIP DE GOVERN DEL CONSELL DE MALLORCA VOTA EN CONTRA DE DOTAR, TAL COM RECLAMAVA EL PI, D'UN MAJOR MUNICIPALISME ELS PRESSUPOSTS

L’EQUIP DE GOVERN DEL CONSELL DE MALLORCA VOTA EN CONTRA DE DOTAR, TAL COM RECLAMAVA EL PI, D’UN MAJOR MUNICIPALISME ELS PRESSUPOSTS

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha presentat una sèrie d'esmenes parcials per afavorir als petits comerciants i Ajuntaments i millorar el turisme de l’illa de Mallorca. 

21 de novembre 2016

La formació ha presentat avui tota una sèrie d'esmenes parcials per afavorir als Ajuntaments i artesans i al petit i mitjà comerç, entre d'altres. Esmenes parcials que han estat rebutjades per l'Equip de Govern del Consell de Mallorca.

Els Consellers Pastor i Amengual, al llarg del debat de Pressupostos, tant a l'esmena a la totalitat com a les parcials, han posat de manifest la manca de consens i reclamat una distribució més adient pels Ajuntaments.

En aquest sentit, Amengual ha remarcat que “vostès, que parlen d'haver dotat de 20 milions més provinents del superàvit, demostren que no tenen cap capacitat de gestió”. Pastor, al seu torn, també ha volgut deixar clar que “és un greu error no incloure en el Pressupost ni la partida del Túnel de Sóller ni les bestretes pendents del Govern Balear”.

“Així i tot, estàvem disposats a arribar a acords com sempre. Ens hauria agradat participar i així ho vàrem fer arribar al Govern que no ha volgut la nostra col·laboració. L’any vàrem ésser capaços d’arribar a acords i ho lamentam profundament” ha dit Pastor.

Finalment, i per acabar, Amengual ha explicat que “els Ajuntaments han de fer front a les competències 'indirectes' i són els que necessiten més ajuts. Volem més municipalisme, més cultura i una millor promoció turística i per al petit i mitjà comerç”.

D’aquesta manera, les esmenes parcials presentades per El Pi han estat rebutjades per part de l'Equip de Govern del Consell.

Tanca