LIS SINTES, NOU PRESIDENT D'EL PI MENORCA: “VOLEM QUE MENORCA JUGUI DE TITULAR, DEIXAREM LA BANQUETA”

LIS SINTES, NOU PRESIDENT D'EL PI MENORCA: “VOLEM QUE MENORCA JUGUI DE TITULAR, DEIXAREM LA BANQUETA”

LIS SINTES, NOU PRESIDENT D’EL PI MENORCA: “VOLEM QUE MENORCA JUGUI DE TITULAR, DEIXAREM LA BANQUETA”

El Congrés de Menorca elegeix per unanimitat una nova Executiva encapçalada per José Luis Sintes: “d’aquí a tres anys tendrem representació a tots els Ajuntaments, aquest és el meu compromís”. El President del partit, Jaume Font, ha tancat l’acte donant les gràcies per la tasca feta i encoratjant al nou equip.

21 de maig de 2016

El Congrés de Menorca elegeix una nova Executiva encapçalada per José Luis Sintes, nou President d'El Pi Menorca. “Som un partit que vol fer feina i això és el que m’ensenyaren Florencio Conde i Jaume Font quan em varen convèncer”, amb aquestes paraules ha agraït el nou President la tasca fins ara per Florencio Conde, qui seguirà fent feina com a vocal de l’Executiva.

“Volem que Menorca jugui de titular dins les Illes Balears, ara estam a la banqueta, i això només es pot fer des de la política. Estam aquí per gestionar, per prendre decisions”, ha explicat durant la seva intervenció. “El Pi és com un gran ajuntament perquè ens preocupam per tot, basta veure la tasca dels qui són a les institucions, feim feina per solucionar els problemes”, ha afegit Sintes. “Farem feina per tenir representació a tots els Ajuntaments”, s’ha compromès.

Per la seva banda, el President d'El Pi a Balears, Jaume Font, ha recordat la bona trajectòria feta fins ara tot encoratjant que, amb les actuals circumstàncies, “si feim les coses fetes, amb un discurs centrat, moderat, i donant el protagonisme que li pertoca a Menorca, creixerem encara més”, ha dit.

Abans de l’elecció de la nova executiva insular, s’han aprovat dues ponències a càrrec de Joan Forcada i Pedro Massa.

“No renunciarem al nostre ideari per tenir rèdit electoral. Serem lleials a El Pi”, resa la primera. “Els interessos de Menorca es defensen des del Parlament però sobretot els defensarem amb un parlamentari d'El Pi Menorca i un conseller en el Consell Insular”, ha definit Forcada com un dels principals objectius.

D’altra banda, Pedro Massa ha recordat la importància de la comunicació i ha proposat la incorporació de la figura del simpatitzant, compatible amb la d’afiliat.

Tanca