LLORENÇ CARRETERO ELEGIT PRESIDENT DE LA NOVA JUNTA LOCAL D'EL PI A SANT LLUÍS

LLORENÇ CARRETERO ELEGIT PRESIDENT DE LA NOVA JUNTA LOCAL D'EL PI A SANT LLUÍS

LLORENÇ CARRETERO ELEGIT PRESIDENT DE LA NOVA JUNTA LOCAL D’EL PI A SANT LLUÍS

  • Jaume Font: “la creació de la Junta Local a Sant Lluís augmenta i consolida el projecte d’El Pi a Menorca”

1 de juliol de 2017

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha constituït avui matí la Junta Local de la formació a Sant Lluís. Aquesta junta estarà presidida per Llorenç Carretero, actual segon tinent de batle i regidor d’El Pi a l'ajuntament d’aquest municipi.

A l'acte de constitució de la Junta Local ha assistit el president regional d’El Pi, Jaume Font, que ha afirmat que “amb aquesta nova junta augmenta i es consolida la presència d’El Pi a Menorca”. També ha definit el recent elegit president de la Junta Local a Sant Lluís com “una persona preocupada pel municipi i les seves necessitats” i ha recordat que “la força del nostre projecte polític són els nostres ajuntaments”

Per la seva banda, el recent elegit president de la junta local, Llorenç Carretero, ha assenyalat que “la constitució d’aquesta junta local és una passa per aconseguir uns millors resultats dels que vàrem tenir a les passades eleccions”. Ha definit com bàsica la representació que ara mateix té El Pi a l'ajuntament i ha dit que amb l'acte d'avui “reforçam el nostre projecte al municipi”.

El president d’El Pi Menorca, José Luis Sintes, també present, ha afirmat que “aquest partit no és un projecte per a Madrid, sinó per a les Illes Balears”.

Els altres membres de la Junta Local d’El Pi a Sant Lluís, constituïda avui, són Nicolàs Bordoy, Carme Pons, Cristina Bordoy i Francisco Castro.

Tanca