LLORENÇ CARRETERO TORNA A ENCAPÇALAR LA LLISTA D'EL PI AL MUNICIPI DE SANT LLUÍS

LLORENÇ CARRETERO TORNA A ENCAPÇALAR LA LLISTA D'EL PI AL MUNICIPI DE SANT LLUÍS

LLORENÇ CARRETERO TORNA A ENCAPÇALAR LA LLISTA D’EL PI AL MUNICIPI DE SANT LLUÍS

Acumula gairebé vint anys d'experiència política a l'Ajuntament, incloses dues etapes com a batle

29 de març de 2019

Llorenç Carretero Tudurí repeteix com a candidat d'El Pi per a la batlia de Sant Lluís de cara a les pròximes eleccions municipals. Per la seva llarga trajectòria política a l'Ajuntament, que es va iniciar l'any 1991, és segurament un dels regidors més coneguts pels vesins del poble. A més, ha estat batle de Sant Lluís en dues etapes: entre el 1999 i el 2001 (dos anys) i entre el 2003 i el 2011 (nou anys).

Aquesta àmplia experiència de gestió de les diferents àrees municipals li ha permès assumir competències com Urbanitzacions, Medi Ambient, Turisme i Polígon Industrial, que ha gestionat en aquesta darrera etapa política. Com a regidor i també com a batle s'ha caracteritzat per la seva dedicació al 100% a l'Ajuntament i pel seu caràcter resolutiu, esforçant-se tot el possible en resoldre les demandes veïnals.

En l'àmbit personal, Carretero, 61 anys i bijuter de professió, és un gran aficionat al cant (forma part del grup Deixem lo dol de Sant Lluís) i també al futbol, on de jove va arribar a jugar a la tercera divisió balear. Actualment és membre de l'associació de veterans de la Unión Deportiva Mahón.

Tanca