LLORENÇ GELABERT SERÀ EL CANDIDAT D'EL PI A SA POBLA

LLORENÇ GELABERT SERÀ EL CANDIDAT D'EL PI A SA POBLA

LLORENÇ GELABERT SERÀ EL CANDIDAT D’EL PI A SA POBLA

Proposa un projecte amb diàleg, moderació i il·lusió per fer un poble millor

16 de febrer de 2019

Llorenç Gelabert serà el candidat d'El Pi a la batlia de sa Pobla a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. L'Assemblea del Comitè Local d'El Pi el va elegir ahir vespre. Va ser l'únic que va presentar candidatura per encapçalar la llista electoral a sa Pobla.

El Pi es presentarà en solitari a les pròximes eleccions municipals i no en coalició amb Independents per Sa Pobla com als comicis de 2015. En el seu discurs, Gelabert va aprofitar per donar-los les gràcies «per aquests quatre anys de gestió conjunta i responsable a l'Ajuntament, que mantindrem fins al darrer dia d'aquesta legislatura».

Gelabert serà el candidat d'El Pi a la batlia per dur endavant un projecte «basat en el diàleg, la moderació i la il·lusió. Sa Pobla necessita i mereix tornar-se a il·lusionar i creure que un poble millor és possible».

A la presentació de Llorenç Gelabert com a cap de llista d'El Pi a sa Pobla van assistir el president d'El Pi i candidat al Parlament balear, Jaume Font, el secretari general, Josep Melià, i la batlessa de Porreres i candidata d'El Pi al Consell de Mallorca, Francisca Mora.

Tanca