MARISA PUERTAS: «VOLEM ACONSEGUIR UNA CIUTAT ON FACI GANES VIURE-HI I PASSEJAR-S'HI»

MARISA PUERTAS: «VOLEM ACONSEGUIR UNA CIUTAT ON FACI GANES VIURE-HI I PASSEJAR-S'HI»

MARISA PUERTAS: «VOLEM ACONSEGUIR UNA CIUTAT ON FACI GANES VIURE-HI I PASSEJAR-S’HI»

La candidata d'El Pi a l'Ajuntament de Maó es presenta a la ciutadania en un acte públic

7 d'abril de 2019

La candidata d'El Pi-Proposta per les Illes a la batlia de l'Ajuntament de Maó, Marisa Puertas, es va presentar de forma oficial ahir capvespre en un acte públic que va tenir lloc al local Rit-Mô del port de Maó. L'acte va ser molt concorregut, sobrepassant fins i tot les expectatives de la pròpia formació que lidera Jaume Font a Balears. Gent arribada de Ciutadella, Sant Lluís, Es Migjorn Gran, Es Castell o Maó i també cares conegudes del món de la cultura, l'esport, la restauració, l'àmbit administratiu, el sector agrari i l'industrial hi van ser presents.

Al seu discurs, l'advocada i també secretària general d'El Pi Menorca va destacar: «el que volem amb tots els companys de l'equip d'El Pi és aconseguir una ciutat millor, una ciutat on faci ganes viure-hi i passejar-s'hi». Per fer-ho, hi posaran «molta il·lusió i ganes de treballar, fent les coses bé i servint als ciutadans».

Una feina que El Pi farà «des d'un centrisme i una política de pactes que són la nostra senya d'identitat des de sempre i que volem que ho segueixi essent, fugint de polèmiques i de bregues inútils que no ens duen enlloc». En aquest sentit, l'equip de Marisa Puertas ja està fent feina en un programa de propostes per a Maó que donarà a conèixer en els pròxims dies.

La candidata va acabar la seva intervenció il·lustrant que «el millor per Maó està encara per arribar» amb uns versos del poeta turc Nazim Hikmet.

Tanca