MELIÀ PROPOSA DESCOMPTES PER A LA GENT GRAN DE FINS A UN 50% EN ELS PRIMERS TRAMS DE CONSUM EN LA FACTURA DE L'AIGUA

MELIÀ PROPOSA DESCOMPTES PER A LA GENT GRAN DE FINS A UN 50% EN ELS PRIMERS TRAMS DE CONSUM EN LA FACTURA DE L'AIGUA

MELIÀ PROPOSA DESCOMPTES PER A LA GENT GRAN DE FINS A UN 50% EN ELS PRIMERS TRAMS DE CONSUM EN LA FACTURA DE L’AIGUA

La formació ha presentat les seves propostes electorals per a les persones majors, on també ha defensat la reducció d'un 30% en el rebut de l'IBI

14 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, s'ha compromès avui que la gent gran tengui descomptes de fins a un 50% en els primers trams de consum si El Pi forma part del pròxim govern de Cort. Melià, que avui ha presentat les propostes electorals de la formació per millorar la qualitat de vida de les persones majors, també ha proposat la reducció d'un 30% en el rebut de l'IBI.

En aquest sentit, el candidat d'El Pi a Cort ha deixat clar que «l'ajuntament ha de facilitar a la gent gran unes prestacions socials i uns serveis dignes per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu». Melià ha apuntat que «amb aquestes mesures es podria compensar el greuge comparatiu que pateixen els jubilats mallorquins, que tenen pensions més baixes respecte a la resta de jubilats de l'Estat».

D'altra banda, Melià també ha comentat que s'oferiran ajuts per a la rehabilitació de cases i per millorar la mobilitat i l'accessibilitat als habitatges, i que el transport públic serà gratuït per a la gent gran. El candidat d'El Pi ha puntualitzat que «el nostre programa fa especial èmfasi en aquest col·lectiu i planteja propostes per lluitar contra el sedentarisme i fomentar l'envelliment actiu amb més activitats culturals i de temps lliure per a les associacions i clubs de gent gran».

Tanca