MELIÀ REIVINDICA LA NECESSITAT DE MILLORAR ELS SERVEIS MUNICIPALS A LES BARRIADES DE PALMA

MELIÀ REIVINDICA LA NECESSITAT DE MILLORAR ELS SERVEIS MUNICIPALS A LES BARRIADES DE PALMA

MELIÀ REIVINDICA LA NECESSITAT DE MILLORAR ELS SERVEIS MUNICIPALS A LES BARRIADES DE PALMA

El candidat d'El Pi a la batlia de Palma ha defensat que el local on assaja l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears es converteixi en un espai per als veïns de Son Dameto

11 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha reivindicat avui durant el míting d'inici de la campanya electoral d'El Pi Palma a Son Dameto la necessitat de millorar els serveis municipals a les barriades de Palma. Melià ha defensat la importància de «portar a terme polítiques de proximitat i centrar la gestió en els problemes reals dels ciutadans i ciutadanes».

El candidat d'El Pi Palma ha proposat que el local on assaja l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears es converteixi en un espai per als veïns del barri. En aquest sentit, ha afegit que «volem una Palma més participativa i donar veu a les associacions i entitats civils». Melià ha estat acompanyat de la número dos de la candidatura d'El Pi Palma, Neus Sánchez, la candidata d'El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, i el candidat d'El Pi al Parlament de les Illes Balears, Jaume Font.

Font, en el seu discurs, ha deixat clar que «ahir vam assistir a una subhasta pública d'habitatges de protecció oficial: una de 5.000, l'altre, 6.000, l'altre, 8.000. En aquests darrers vuit anys, ni uns ni els altres n'han fet cap. Com pot ser creïble una gent que no ha estat capaç de fer habitatges públics en tot aquest temps?». Font s'ha compromès a què «El Pi desbloquejarà totes les normes que hi ha perquè pugui ser àgil fer habitatges públics i tancar acords amb la iniciativa privada perquè hi puguin haver habitatges per vendre i per llogar a preus assequibles».

Tanca