MÉS DE 1.000 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS MUNICIPALS D'EL PI

MÉS DE 1.000 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS MUNICIPALS D'EL PI

MÉS DE 1.000 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS MUNICIPALS D’EL PI

Font assegura que El Pi és l'únic partit que pot garantir un Govern sense extremismes i que no apugi els imposts a les classes mitjanes

4 de maig de 2019

Més de mil persones han assistit avui a la presentació pública de tots els candidats municipals d'El Pi - PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS per a les Eleccions del 26-M.

En la seva intervenció, el president d'El Pi i candidat al Parlament, Jaume Font, ha assegurat que la seva formació és l'única que pot garantir a les illes un Govern sense extremismes i que no apugi més els imposts a les classes mitjanes. Segons Font, «nosaltres mantindrem aquest compromís i no com Pedro Sánchez que l'endemà de guanyar les darreres eleccions generals va comunicar a Europa que ens apujarà els imposts més de 5 mil milions d'euros l'any que ve. O, cosa que és el mateix, més de 26 mil milions d'euros en 4 anys».

Jaume Font també va reivindicar el paper de centre moderat d'El Pi, «un lloc del qual nosaltres mai ens hem mogut i al que altres volen tornar en dues setmanes. Però no us deixeu enganar. Els que ara diuen que són de centre no volen consensos i moderació per convicció, només volen recuperar un grapat dels vots que van perdre fa una setmana».

L'acte de presentació s'ha fet a la plaça Major de Sa Pobla. El candidat d'El Pi a la batlia d'aquest municipi, Llorenç Gelabert, ha dit que, com la resta de candidats de la formació, «tenim un projecte centrat, rigorós i ambiciós per governar. Tenim moltes ganes de fer feina per a la nostra gent». Gelabert també ha assegurat que a sa Pobla la seguretat serà la seva prioritat la pròxima legislatura i que, per això, cercarà «la col·laboració de la resta d'administracions competents per incrementar el nombre d'efectius» i que no escatimarà recursos en aquesta matèria.

A la presentació també han intervingut el secretari general i candidat d'El Pi a l'Ajuntament de Palma, Josep Melià, la candidata d'El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, i la número 2 de la candidatura al Parlament, Lina Pons.

Tanca