MORA: “EXIGIM LA COGESTIÓ AEROPORTUÀRIA MÉS ENLLÀ DE PROPOSTES DE CARA A LA GALERIA”

MORA: “EXIGIM LA COGESTIÓ AEROPORTUÀRIA MÉS ENLLÀ DE PROPOSTES DE CARA A LA GALERIA”

MORA: “EXIGIM LA COGESTIÓ AEROPORTUÀRIA MÉS ENLLÀ DE PROPOSTES DE CARA A LA GALERIA”

El Pi-Proposta per les Illes Balears demanarà al Consell de Mallorca que es faci un front comú per demanar d'una vegada per totes la cogestió aeroportuària en comptes de fer propostes buides de contingut com fa el President Ensenyat. 

11 de gener 2017

El passat 13 de desembre aparegué en premsa una iniciativa del President Ensenyat demanant la implicació de la Presidenta Armengol, la Presidenta Huertas, la Delegada del Govern, Maria Salom, així com les patronals, Cercle d'Economia, Cercle Financer i sindicats perquè l’aeroport passi a anomenar-se “Aeroport Ramon Llull”.

Des d’El Pi, que valoram i entenem la importància de la figura de Ramon Llull, en un any on es commemora el 700 aniversari de la seva mort, entenem també que a més d'iniciatives simbòliques, les institucions han de vetllar pel benestar econòmic d’aquesta terra i “això no només s'aconsegueix amb actuacions simbòliques que, òbviament omplen pàgines de mitjans però no repercuteixen gens en el benestar i progrés de la població. A més a més, tampoc sabem en realitat què ens podria costar això” ha manifestat Xisca Mora.

Mora ha explicat que “consideram que la participació en la gestió dels aeroports i ports de les Illes Balears per part de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és fonamental”.

“Això permetria una gestió més propera, directa, adequada i òptima; aprofitant el coneixement que té la pròpia Administració balear de les necessitats que tenen les portes d’entrada a les Illes. Així, front a una AENA i Puertos del Estado que sols cerquen rendibilitat pels seus accionistes i el Ministeri de Foment, despreocupant-se de les necessitats dels illencs i dels visitants de les Illes, podríem oferir un servei de més qualitat i atenció. I més tenint en compte que els illencs ens trobem en una situació limitada i no disposem de les mateixes alternatives de desplaçament que un peninsular. Aquest control del punt d’entrada més important a la nostra illa com és l’aeroport ens podria permetre aplicar polítiques que afavorissin a la desestacionalització” ha exposat Mora.

Tanca