PASTOR: "TOT I EL DESPROPÒSIT QUE SUPOSA CELEBRAR DUES DIADES, ELS GUARDONATS NO N'HAN DE PATIR LES CONSEQÜÈNCIES"

PASTOR: "TOT I EL DESPROPÒSIT QUE SUPOSA CELEBRAR DUES DIADES, ELS GUARDONATS NO N'HAN DE PATIR LES CONSEQÜÈNCIES"

PASTOR: “TOT I EL DESPROPÒSIT QUE SUPOSA CELEBRAR DUES DIADES, ELS GUARDONATS NO N’HAN DE PATIR LES CONSEQÜÈNCIES”

  • Amb aquestes paraules s’ha expressat el portaveu d’El Pi, el qual ja fa temps que no creu que la institució sigui seriosa a l'hora de plantejar la Diada de tots els mallorquins i mallorquines

24 d’abril de 2017

El Pi-Proposta per les Illes Balears assistirà avui a l'entrega de guardons amb motiu de la Diada de Mallorca tot i estar en contra de la divisió en dos dies de la festivitat de tots els mallorquins i mallorquines.

“El problema de l'Equip de Govern és que no s'atreveix a fer una aposta clara per celebrar la Diada. Si la celebració ja tenia problemes d'arrelament, ara serà molt pitjor” ha afirmat Pastor.

El Pi entén que si no es vol solapar l’acte de reconeixements i distincions amb la Festa de l'Estendard, s'hauria de cercar una data pròxima en el mateix mes de desembre, dins els actes de celebració de la pròpia Diada, no vuit mesos abans. “Aquesta actuació és fruit dels equilibris interns del Pacte i desvirtuarà la celebració de la Diada al desembre, amb succedanis malentesos que ara, amb presses i precipitació, celebren avui” ha dit Pastor qui ha volgut afegir que “així i tot, els guardonats no n'han de patir les conseqüències”.

Cal recordar que el canvi de la Diada de Mallorca s’ha produït arran d’una iniciativa d’El Pi per tal de dotar de més renom i intentar donar un impuls en positiu a la festivitat de tots els mallorquins i que, amb aquests fets, resten solemnitat i distinció als guardonats i a la festa.

Tanca