EL PI SELVA PROPOSA ADQUIRIR UNA FINCA PER FER L’ESCOLA DE CAIMARI DAVANT LA INACCIÓ DE L’AJUNTAMENT

EL PI SELVA PROPOSA ADQUIRIR UNA FINCA PER FER L’ESCOLA DE CAIMARI DAVANT LA INACCIÓ DE L’AJUNTAMENT

EL PI SELVA PROPOSA ADQUIRIR UNA FINCA PER FER L’ESCOLA DE CAIMARI DAVANT LA INACCIÓ DE L’AJUNTAMENT

La construcció d’una nova escola a Caimari és una “qüestió prioritària” per El Pi que ha proposat l’adquisició d’un immoble “que s’adeqüi a les característiques urbanístiques necessàries” i ha criticat la passivitat de l’equip de Govern. D’altra banda, els Pressuposts del 2016 tornaren a ser rebutjats per l’oposició durant el Ple celebrat anit.

18 de març 2016

El Pi de Selva recorda que “fa deu anys que es va prometre un nou centre educatiu a Caimari”. El regidor d’El Pi, Joan Sastre, criticà que les condicions de l’actual escola de Caimari “són infrahumanes i, com és lògic, la gent no hi vol portar els seus fills. Són necessaris uns serveis mínims i comptar amb una estabilitat estructural”.

El grup municipal denuncià durant la sessió ordinària del Ple, que comptà amb la presència de multitud de pares i mares d’infants de l’escola, que després d’haver realitzat les corresponents gestions amb l’IBISEC, “s’havia comprovat que no existia cap mena d’expedient obert i que s’hauria de tornar a presentar una nova sol·licitud”. D’altra banda, Sastre recordà que “el solar actual no serveix, urbanísticament parlant, per a l’edificació d’una escola, ja que no compleix amb les especificitats necessàries d’acord amb l’ordenació existent”.

“Només hi ha una solució per a resoldre aquesta problemàtica el més ràpid possible: que l’Ajuntament compri una nova finca”, va dir tot explicant que n’hi ha que presenten unes característiques idònies i estan a prop de les instal·lacions esportives de Caimari”, proposà.

El Pi-Selva insisteix que “es tracta d’una qüestió prioritària” que pot necessitar que es deixin de fer altres inversions. Es reclamà, també, la necessitat de crear una Comissió de Seguiment composta per representants de l’Ajuntament, l’AMPA i el personal docent de l’escola. “Aquesta Comissió ha de ser present a la reunió del proper dia 10 d’abril amb el Conseller d’Educació”, finalitzà la seva intervenció el regidor.

D’altra banda, els pressuposts de l’Ajuntament es tornaren a quedar a damunt la taula per tercera vegada consecutiva degut a la manca de consens amb l’oposició. El Pi de Selva aclareix que “no els hi hem donat el nostre suport perquè no s’han consensuat amb el nostre grup i, per tant, no s’afegeix el que nosaltres consideram prioritats del municipi”.

Tanca