PODEM FA PUBLICITAT ENCOBERTA DEL SEU PARTIT AL CONSELL DE MALLORCA

PODEM FA PUBLICITAT ENCOBERTA DEL SEU PARTIT AL CONSELL DE MALLORCA

PODEM FA PUBLICITAT ENCOBERTA DEL SEU PARTIT AL CONSELL DE MALLORCA

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES al Consell de Mallorca denúncia una vegada més l’ús partidista i poc decorós de la formació estatal a la institució insular.

19 de maig 2016

El Pi, una vegada més, mostra la seva total consternació davant el no saber estar de PODEMOS a la institució insular. Aquesta vegada ha estat la Consellera Executiva de Medi Ambient de la institució, Sandra Espeja, qui ha engegat una campanya a favor del reciclatge utilitzant publicitat encoberta de la seva formació estatal, PODEMOS.

“PODEM REDUIR…, PODEM REUTILITZAR…, PODEM RECICLAR…, PODEM RECUPERAR els envasos i donar-los un nou ús…” llegim als tassons que repartirà el Consell de Mallorca arreu de l’illa.

El Conseller i Portaveu Adjunt d’El Pi, Antoni Amengual, destaca que “estam a pocs dies abans de complir l’any de legislatura i en comptes d’aplicar el bon saber fer i el canvi, PODEM es dedica a aplicar els mecanismes més rancis de la vella política, utilitzen la institució amb fins clarament partidistes i ara s’atreveixen a fer publicitat encoberta amb els doblers de tots els mallorquins des d’una de les seves Conselleries”.

Fins a on seran capaços d’arribar? Ningú a la institució els posarà límits?” són les preguntes que es fa Amengual, alhora que recorda que “PODEM és l’únic partit de l’equip de govern que es mostra poc decorós amb l'oposició, la institució i els ciutadans”.

Val a dir que aquesta és la darrera de les actuacions de PODEMOS que ja suma una llarga llista d’actuacions poc correctes com són: l’ús partidista de les xarxes socials per part d’una Directora Insular, la manca de respecte cap a l'oposició del Departament de Comunicació o les males maneres de respondre als companys als Plens de la institució.

Tanca