PROPOSTA PER EIVISSA ES PRESENTA COM L'ÚNIC PARTIT INSULARISTA PER A LES ELECCIONS DE MAIG

PROPOSTA PER EIVISSA ES PRESENTA COM L'ÚNIC PARTIT INSULARISTA PER A LES ELECCIONS DE MAIG

PROPOSTA PER EIVISSA ES PRESENTA COM L’ÚNIC PARTIT INSULARISTA PER A LES ELECCIONS DE MAIG

Els responsables de la coalició formalitzen l'acord entre Más Eivissa, Alternativa Insular i El Pi amb l'objectiu comú de «defensar els interessos d'Eivissa a les institucions de l'illa i a Mallorca»

19 de gener de 2019

Proposta per Eivissa ha formalitzat avui l'acord entre els partits Más Eivissa, Alternativa Insular i El Pi per presentar-se conjuntament a les pròximes eleccions del 26 de maig. La coalició està treballant des del mes de setembre passat però avui, aprofitant la visita a Eivissa del president d'El Pi, Jaume Font, els responsables dels tres partits han ratificat l'acord i han establert les bases del que serà la seva campanya electoral. La signatura ha tingut lloc a la seu de Proposta per Eivissa a Sant Jordi i l'acord l'han subscrit Toni Roldán de Más Eivissa, Vicent Torres d'Alternativa Insular i Jaume Font d'El Pi.

Per als responsables de Proposta per Eivissa, la coalició és l'únic partit insularista i amb una clara intenció política de defensar els interessos d'Eivissa al Parlament balear, els ajuntaments i el Consell que es presentarà a les pròximes eleccions del mes de maig. En paraules de Toni Roldán, «la nostra coalició lluitarà veritablement perquè se'ns senti al Parlament i reclamarem el que és per a l'illa d'Eivissa, ja que nosaltres no hem d'obeir ordres ni des de Madrid ni des de Mallorca, com sí que succeeix amb la resta de partits».

Per a Vicent Torres, «Proposta per Eivissa és ara per ara l'única opció política amb independència ideològica, moderada i sense extremismes que pot garantir un treball a ajuntaments, Consell d'Eivissa i Parlament balear que defensi els interessos dels eivissencs». I segons Jaume Font, el que pot aportar la coalició a les pròximes municipals i autonòmiques són «la centralitat, la tranquil·litat i les ganes de tenir sentit comú que els ciutadans reclamen als polítics».

«Per a Proposta per Eivissa el primer és Eivissa i els eivissencs i en la nostra coalició tenim molt clar que cal decidir des d'Eivissa el que és millor per a l'illa, així com reclamar a Mallorca els recursos i les competències que considerem s'han de gestionar des d'aquí», afirmen Roldán i Torres.

Tanca