SUMA! SERÀ EL NOM DE LA COALICIÓ ELECTORAL D'EL PI I ALTERNATIVA A SANTANYÍ

SUMA! SERÀ EL NOM DE LA COALICIÓ ELECTORAL D'EL PI I ALTERNATIVA A SANTANYÍ

SUMA! SERÀ EL NOM DE LA COALICIÓ ELECTORAL D’EL PI I ALTERNATIVA A SANTANYÍ

Jaume Amengual serà el candidat a la batlia

10 d'abril de 2019

SUMA! serà el nom de la coalició electoral amb la qual El Pi i Alternativa per Santanyí es presentaran a les eleccions del 26-M. Ambdues formacions han presentat avui l'acord pel qual concorreran conjuntament a les eleccions municipals.

Jaume Amengual, que serà el cap de llista de SUMA! a la batlia de Santanyí, ha dit que, amb aquesta coalició, El Pi i Alternativa «compartiran un programa local que posarà l'accent en la millora de l'accessibilitat, la transparència, la participació ciutadana i els espais infantils». També farà «una aposta decidida per les energies renovables i la recollida selectiva, així com per una oferta cultural ambiciosa per al municipi».

Amengual ha afegit que «presentarem una candidatura transversal que s'assembli a la realitat dels distints pobles que conformen el nostre municipi i un programa planificat i possible».

La coalició té també com a objectiu millorar les relacions entre les forces polítiques de Santanyí, molt deteriorades els darrers anys.

A la presentació de la coalició SUMA! també han assistit el secretari general d'El Pi, Josep Melià, el secretari general d'Alternativa, Manel del Río, el secretari d'Organització d'El Pi, Josep Franco, i els representants d'El Pi Santanyí, José Roig i Cristian García.

Tanca