TOMEU RIPOLL SERÀ EL CANDIDAT D'EL PI A LA BATLIA DE LLOSETA

TOMEU RIPOLL SERÀ EL CANDIDAT D'EL PI A LA BATLIA DE LLOSETA

TOMEU RIPOLL SERÀ EL CANDIDAT D’EL PI A LA BATLIA DE LLOSETA

La reforma de l'àrea recreativa d'Es Puig i millores educatives per als nins de 0 a 3 anys són algunes de les propostes avançades pel candidat

7 d'abril de 2019

Tomeu Ripoll serà el candidat d'El Pi a la batlia de Lloseta a les pròximes eleccions municipals. «Il·lusió, moderació, diàleg i feina» seran, segons el candidat, les característiques del seu projecte per al municipi.

El Pi va presentar ahir vespre Tomeu Ripoll com la seva aposta per al 26-M. El candidat va aprofitar per avançar quines són les propostes que plantejarà per als pròxims 4 anys. Entre elles, la reforma de l'àrea recreativa i esportiva d'Es Puig i de l'avinguda del Cocó, així com l'ampliació de les infraestructures educatives per oferir un servei educatiu de qualitat per als nins de 0 a 3 anys que no disposen, actualment, d'una escoleta municipal. Ripoll es va comprometre també a implantar un sistema ràpid i eficaç de comunicació d'avaries, brutor i qualsevol altra incidència i la reforma de la Biblioteca Municipal.

El candidat va posar la seva experiència de 9 anys com a president de la Unió Esportiva Llosetina com l'exemple de treball en equip que vol dur a l'Ajuntament i va afegir que «El Pi a Lloseta som un grup de persones que estimen el poble, un grup renovat ple d'il·lusió, amb ganes de sumar, fer propostes i aportar solucions».

A la presentació de Tomeu Ripoll com a candidat d'El Pi hi van assistir, entre altres, el president d'El Pi, Jaume Font, i la vicepresidenta de la formació, Xisca Mora.

Tanca