TONI FUSTER, PORTAVEU D'EL PI PALMA: "LA CIUTAT IDÍL•LICA QUE DESCRIU EL BATLE NO EXISTEIX"

TONI FUSTER, PORTAVEU D'EL PI PALMA: "LA CIUTAT IDÍL•LICA QUE DESCRIU EL BATLE NO EXISTEIX"

TONI FUSTER, PORTAVEU D’EL PI PALMA: “LA CIUTAT IDÍL•LICA QUE DESCRIU EL BATLE NO EXISTEIX”

El Portaveu d'El Pi Palma titlla de discurs "irreal", el que ha fet el batle José Hila a l'inici del Debat de l'Estat de la Ciutat. "Ha mancat autocrítica", ha dit, mentre recorda que no s'han pres mesures efectives a zones com la Platja de Palma i el fracàs de la campanya de recollida de trastos.

7 de juny de 2016

"Estic desitjant baixar les escales per trobar-me amb la ciutat idíl•lica on viu José Hila", ha declarat el Portaveu del Pi Palma, Toni Fuster, qui ha recordat que la ciutat ni està més neta, ni és més tranquil·la, ni més segura que fa un any. "Quan baixam les escales ens trobam amb una ciutat confrontada. No hi ha consens a Sa feixina, ni amb l'ocupació de les terrasses, i es permeten accions com l'okupació il•legal", ha afegit.

El Pi Palma denuncia que "queda molt per fer en el bon nom de la Policia Local" i això repercuteix en una manca d'efectius agreujada per les desavinences amb la Policia Nacional. "El cert és que es lleva Policia de barriada per reforçar la Platja de Palma on, encara es consum alcohol, es permet el trile i hi ha delinqüència".

Toni Fuster critica el discurs del batle de Palma perquè "peca d'optimista i irreal", ha declarat tot recordant un dels grans fracassos d'aquest primer any de govern municipal com ha estat la campanya de recollida de trastos d'EMAYA que "ens deixa una ciutat encara més bruta".

Tanca