TONI PASTOR: "EL DISCURS DEL PRESIDENT HA ESTAT UNA MOSTRA D'INOPERÀNCIA D'UN GOVERN ESCLAU DELS SEUS SOCIS"

TONI PASTOR: "EL DISCURS DEL PRESIDENT HA ESTAT UNA MOSTRA D'INOPERÀNCIA D'UN GOVERN ESCLAU DELS SEUS SOCIS"

TONI PASTOR: “EL DISCURS DEL PRESIDENT HA ESTAT UNA MOSTRA D’INOPERÀNCIA D’UN GOVERN ESCLAU DELS SEUS SOCIS”

  • El portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca considera que el discurs d'Ensenyat s’ha basat “en el què farem, un discurs imperdonable després de dos anys de legislatura”

17 de maig de 2017

“Ha estat un discurs que demostra la inoperància d’un govern esclau del seu pacte, basant-se en projectes de futur i incapaç de presentar projectes acabats. Un discurs imperdonable després de dos anys de legislatura”. Així valorava Antoni Pastor, portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, les paraules del president Ensenyat.

Pastor ha incidit en un discurs que “només parla de futur” i que no conté “cap punt d’interés per a la ciutadania”. El portaveu d’El Pi senyala que tots els projectes dels que avui s’ha parlat fa temps haurien d’estar en marxa. “Després de dos anys encara no hi ha una Direcció de Política Lingüística, no sabem quin cost tendrà pels ciutadans el rescat del Túnel de Sóller, faran residències que costaran el doble de les actuals, o encara no ha avançat en el seu projecte estrella: el desdoblament de la carretera de Llucmajor a Campos”. En aquest sentit, Pastor ha demanat a la presidenta Armengol el cessament del president de la Comissió balear de Medi Ambient, Antoni Alorda, senyalat per Ensenyat com el culpable que les obres no prosperin.

“Ha fet un discurs postulant-se a la Presidència de la Comunitat, perquè el Consell no li interessa prou com per molestar-se en fer cap actuació”, ha afegit Pastor. “Som poc optimistes amb aquest govern insular que només té propostes de cara a la galeria. Tenim un president de Diada que pel que pareix, és l'únic del que es preocupa”, ha dit.

Tanca