TONI SERRA SERÀ EL CANDIDAT D'EL PI A LA BATLIA DE CAMPANET

TONI SERRA SERÀ EL CANDIDAT D'EL PI A LA BATLIA DE CAMPANET

TONI SERRA SERÀ EL CANDIDAT D’EL PI A LA BATLIA DE CAMPANET

3 de maig de 2019

Toni Serra serà el candidat d'El Pi a la batlia de Campanet a les pròximes eleccions municipals.

El Pi, que és la primera vegada que presenta candidatura al municipi, presentà ahir vespre el candidat. Serra, que és conegut a Campanet com «el metge de Son Puça», va dir que la seva llista dona resposta «a la necessitat d'una força moderada a Campanet».

També es comprometé a corregir els greus problemes de circulació i d'aparcament i a millorar els horaris de bus i la coordinació amb el tren Inca-Palma. «Crearem una Comissió d'Educació amb representació de mestres, pares, alumnes… per a la millora continuada de les capacitats, aptituds, actituds i hàbits dels nostres infants. Instaurarem una nova manera de gestionar el manteniment i la neteja de places, parcs, jardins, carrers i edificis, el subministrament d'aigua i les zones públiques que sigui més eficaç, eficient i satisfactòria, tant per als veïns com per a la brigada municipal i les empreses col·laboradores».

A la presentació de Toni Serra com a candidat d'El Pi Campanet hi van assistir, entre altres, el president d'El Pi, Jaume Font, la número 2 de la llista d'El Pi al Parlament, Lina Pons, i el número 2 de la llista al Consell de Mallorca, Toni Amengual.

Tanca