XISCA MORA APOSTA PER REVITALITZAR EL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA AMB MÉS PROGRAMACIÓ PRÒPIA ILLENCA

XISCA MORA APOSTA PER REVITALITZAR EL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA AMB MÉS PROGRAMACIÓ PRÒPIA ILLENCA

XISCA MORA APOSTA PER REVITALITZAR EL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA AMB MÉS PROGRAMACIÓ PRÒPIA ILLENCA

La candidata d'El Pi al Consell de Mallorca també proposa que La Misericòrdia es converteixi en un centre cultural de referència a l'illa

20 de maig de 2019

La candidata d'El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha proposat revitalitzar el Teatre Principal de Palma augmentant la programació pròpia illenca. Mora ha apostat per més producció feta en català i per donar més espai a les companyies teatrals de petit format.

Mora ha presentat avui les propostes de la formació en matèria cultural i també ha defensat que La Misericòrdia «s'ha de convertir en un centre cultural de referència a l'illa» i que «des d'El Pi volem potenciar les polítiques culturals, aquest ha de ser un dels eixos vertebradors la pròxima legislatura». Segons Mora, «s'han d'aprofitar més aquest tipus d'espais que hi ha a Palma i que estan en desús per organitzar exposicions, esdeveniments, trobades artístiques i tertúlies del sector».

Mora ha estat acompanyada durant la presentació per la número 2 de la candidatura a Palma, Neus Sánchez, que ha deixat clar que «els darrers anys han sorgit moltes agrupacions musicals que sovint no troben espais per donar-se a conèixer». En aquest sentit, Sánchez ha explicat que La Misericòrdia disposa d'espais idonis per programar aquestes alternatives culturals. La número 2 de Palma també ha dit que «tenim un cor d'òpera de referència, l'únic de Mallorca, que l'hauríem de cuidar més, donant-li més visibilitat i vetllant pels drets laborals dels coristes».

D'altra banda, la candidata d'El Pi al Consell de Mallorca ha apuntat que «tenim molt de talent a tota l'illa i auditoris disponibles arreu per poder crear una xarxa i promocionar la cultura com un conjunt i no de manera individual».

Tanca