XISCA MORA REIVINDICA UN CONSELL DE MALLORCA MÉS PROPER AL CIUTADÀ, MÉS EFICAÇ I MÉS EFICIENT

XISCA MORA REIVINDICA UN CONSELL DE MALLORCA MÉS PROPER AL CIUTADÀ, MÉS EFICAÇ I MÉS EFICIENT

XISCA MORA REIVINDICA UN CONSELL DE MALLORCA MÉS PROPER AL CIUTADÀ, MÉS EFICAÇ I MÉS EFICIENT

Mora ha presentat aquest matí la seva candidatura per encapçalar la llista d'El Pi al Consell de Mallorca i ha reivindicat que la política tingui veu de dona

23 de gener de 2019

La vicepresidenta d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Francisca Mora, ha presentat avui la seva candidatura per ser la cap de llista de la formació al Consell de Mallorca a les pròximes eleccions del 26 de maig. Mora, que ha estat acompanyada de dones i alts càrrecs del partit, ha deixat clar que treballarà per aconseguir un Consell de Mallorca més proper al ciutadà, més eficaç i més eficient.

Durant l'acte, Mora ha explicat que ha estat una decisió molt meditada i que, si la militància li dóna suport, encararà aquest nou repte amb molta il·lusió i responsabilitat. La vicepresidenta d'El Pi ha reivindicat la importància que la política tingui veu de dona i ha defensat «la seva experiència municipalista com un valor per poder transformar la realitat del Consell de Mallorca que, actualment, no respon a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes».

En aquest sentit, Mora ha reclamat un Consell de Mallorca «que defensi un municipalisme real, que lluiti per a la igualtat amb mesures eficaces, que defensi el petit i mitjà comerç, que adeqüi la xarxa viària al segle XXI i que sàpiga donar respostes a les situacions de vulnerabilitat de les persones».

Segons Mora, «assumim amb orgull qui som i d'on venim, volem i som capaços de dissenyar un Consell de Mallorca molt millor». En aquest sentit, ha apuntat que «m'emociona la idea que, en uns anys, generacions futures ens puguin recordar com una generació de polítics i polítiques que assumirem la nostra responsabilitat per canviar la realitat».

La vicepresidenta d'El Pi, que ha lliurat més de 230 avals, ha agraït les mostres de suport dels companys i simpatitzants d'El Pi a la seva candidatura.

Tanca