XISCA MORA REPETIRÀ COM A CANDIDATA D'EL PI A PORRERES

XISCA MORA REPETIRÀ COM A CANDIDATA D'EL PI A PORRERES

XISCA MORA REPETIRÀ COM A CANDIDATA D’EL PI A PORRERES

10 d'abril de 2019

Xisca Mora repetirà com candidata d'El Pi a la batlia de Porreres a les pròximes eleccions municipals. La formació va presentar ahir vespre a la candidata, a la Biblioteca Municipal de Porreres, en un acte en el qual Mora va assegurar que «hem aconseguit projectes molt necessaris per al municipi aquesta legislatura i a partir d'ara volem seguir treballant fent realitat les propostes que reclamin els porrerencs i les porrerenques». Segons Mora, «volem preservar la bona convivència i el caràcter de poble interior que sempre ens ha caracteritzat i que ens diferencia».

Mora també ha deixat clar que afronta aquest nou repte «amb molta il·lusió i envoltada d'un gran equip que té com a única prioritat continuar millorant Porreres i lluitar per cobrir les necessitats bàsiques de la seva gent». La candidata d'El Pi ha comentat que «anam a construir i somiar una nova realitat, fent tot el que estigui al nostre abast per fer-la possible per a les nostres generacions futures». En aquest sentit, ha apuntat que «ens agradaria seguir comptant amb la confiança dels homes i dones de Porreres per fer de Porreres un poble més habitable, més just, més solidari, més compromès i més igualitari».

A la presentació de Xisca Mora com a candidata d'El Pi a Porreres hi van assistir, entre altres, el president d'El Pi, Jaume Font, el secretari general de la formació, Josep Melià, i el candidat d'El Pi al Congrés dels Diputats, Joan Miralles.

Tanca